Vi har først og fremmest sat pris på personalet, som altid er glade og tager godt imod både os som forældre og vores børn

Personalet er fasttømret, og meget af personalet har været der i mange år, hvilket også mærkes positivt i hverdagen. Der er en god struktur og tydelighed overfor børnene.

Mariehuset er en hyggelig lille børnehave, ikke for stor, og meget hjemlig i forhold til rammerne i det lille hus. At huset ligger så centralt i byen er også positivt. Vi synes personalet er gode til at tage ud med børnene, og der er gåafstand til langt de fleste ting. Huset er helt skærmet af, hvilket også er betryggende i forhold til, at børnene er sikret, når de er på legepladsen.

                                                                       Charlotte, mor til dreng i Mariehuset.

 

Vi har været så glade for Mariehuset, da det er en lille institution med hjertet det rette sted. De små rammer skaber tryghed og overskuelighed for børnene, samtidig med at pædagogerne sørger for en masse omsorg, tryghed, social udvikling, kreativitet, faglig læring i forhold til de forskellige aldre, m.m..

Vi vil til enhver tid vælge Mariehuset igen.

                                                                        Katja, mor til dreng i Mariehuset.

 

Jeg synes Mariehuset er super hyggelig. Både pga. placeringen i byen, personalet og at institutionen ligner et alm. stort hus udvendig som indvendig. Haven/legepladsen er hyggelig pga. mange kroge og niveauer. Stuerne er ikke så store igen, hvilket også bidrager til hyggen.

Den centrale beliggenhed i forhold til by, bibliotek, Næssikoncerter, teater, besøg på sygehus f.eks. ved luciaoptog er superfedt og gør det ret dynamisk. Derudover er I tæt på skoven og Susåen selvom I ligger inde i byen.

                                                                              Martin, far til pige i Mariehuset.