Sådan bor vi

 

Mariehuset er en gammel villa fra starten af 1900 tallet, opført af Jens Lind, som boede her med huser/64 blev bygningen omdannet til børnehave. Det er vi glade for. Det betyder, at vi nu kan have børnehave i de dejlige historiske omgivelser.

Hovedindgangen ligger ud til Marievej, hvor der er mulighed for parkering. Parkering er også muligt på Nordre Farimagsvej, der ligger bag institutionen. 

I stuetagen har vi en gang med garderober til de to børnehavegrupper. Her ligger også vores kontor. Fra gangen er der også nedgang til kælderen, hvor vi har depot og garderobe til personalet.

Fra gangen kan man gå frem til Sommerfuglestuen, der huser en børnehavegruppe. Til venstre for stuen ligger også stuens toilet.

Fra gangen kan du også kommer ud i vores køkken, hvor vi har køleskab til børnhavegrupperne. Det er også i køkkenet der bliver serveret morgenmad.

Med indgang fra køkkenet ligger børnehavegruppen Uglestuen. 

På førstesalen ligger vores småbørnsstue Mariehønestuen, med garderobe i gangen. I gangen er der også pusleplads og  toiletter.

Mariehønestuen er opdelt i 3 rum, hvoraf det ene er et soverum.

På førstesalen er også vores storgrupperum, der er helliget de største børn. 

I haven har vi legeplads, med gynger, legehuse, sandkasse, rutchebane og selvfølgelig en flagstang til de vigtigste dage.